Malay  Berkualiti tinggi bumbung kaca jubin warna plat roll membentuk harga mesinbumbung plat jubin kaca bumbung mempunyai penampilan cantik dan warna cerah. Ia digunakan secara meluas dalam taman, kilang, resort, hotel, dewan pameran, tempat percutian, seni bina purba dan vila moden.
bumbung glazed jubin warna plat roll membentuk mesin terutamanya menjual ke Rusia, kgyzstan, Uzberkistan, Bolivia, Amerika dan negara aroud. Mereka seperti plat bumbung kaca bumbung untuk bumbung rumah.
Plastik warna jubin seramik sebelum menggulung gegelung adalah 1250mm, kegunaan bahan preppered steel PPGI keluli tergalvani.
Garis glazed glazed lengkap plat membentuk barisan mesin termasuk decoiler, roll membentuk mesin, sistem kawalan komputer, puncher dalam talian dan kehabisan jadual.
MAKLUMAT LANJUT LEBIH LANJUT SILA TAMBAHKAN KAMI LAMAN WEB KAMI
Disesuaikan adalah dialu-alukan, jika anda tidak menemui produk-produk keperluan anda di laman web kami, sila tunjukan lukisan keperluan kami, di sini kami merancang pasukan akan dibongkar dan memberi anda satu balasan yang memuaskan.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg