Romanian  De bună calitate acoperișuri glazură placi de culoare placă de tambur care formează prețul mașiniiacoperiș placă glazurate placi de culoare are aspectul frumos și culoarea luminos. Este utilizat pe scară largă în grădină, fabrică, stațiune, hotel, sala de expoziții, zonă de vacanță, arhitecturi antice și vile moderne.
placi de acoperis glazurate placi de culoare placă rola de formare mașină în principal vinde în Rusia, kgyzstan, Uzberkistan, Bolivia, America și țările aroud. Ele plac placa de placi de acoperis cu glazură pentru acoperirea casei.
Placa de culoare obișnuită a plăcilor de țiglă înainte de rularea bobinei este de 1250 mm, materialul PPGI din oțel zincat preamestecat din material.
Plăcuța completă de placi de sticlă cu placă de sticlă care formează linia mașinii include decoiler, mașină de formare prin rolă, sistem de control al calculatorului, puncher online și alerga afară.
MAI MULTE DETALII PENTRU MAȘINI VA RUGĂM SITE-UL LA SITE-URILE NOASTRE
Personalizat este binevenit, dacă nu găsiți produsele dvs. de care aveți nevoie pe site-ul nostru, vă rog să-mi arătați desenul de care aveți nevoie, aici proiectăm echipa care va dezvălui și vă va da un răspuns satisfăcut.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg