Indonesian Javanese  warehouse 800 aluminium roof tile color plate making machine manufacturer INDONESIA




800 aluminium roof roofing sheet nduweni tampilan sing apik lan werna sing cerah. Utamane digunakake ing taman, pabrik, resort, hotel, pameran, vacationland, arsitektur kuna lan vila modern.
800 aluminium roof tile rolling machine utamane ngedol menyang Indonesia. Padha kaya produk kaca roofing roofing roofing kanggo roofing house.
Aluminium 800 aluminium genteng atos sadurunge muter coil punika 914mm, materi nggunakake materi PPGI baja galvanized prepainted. Lan sawise muter mbentuk jembar umum yaiku 800mm.
Gembok 800 aluminium gulungan gendheng kaca mbentuk kalebu decoiler, roll forming machine, komputer kontrol sistem, puncher online lan mbukak metu meja.
LAYANAN MESIN LAN MUDAH KANGGO SITUS KAMI
Customized welcome, yen sampeyan ora nemokake produk sing dibutuhake ing situs web kita, monggo tampilna teken sing perlu, kene disain tim bakal disscuss lan menehi jawaban sing puas.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg