Indonesian Sunda  produsén gudang 800 aluminium pembuatan plat warna hateup kotak mesin INDONESIA




800 aluminium hateup kotak lambar boga penampilan geulis tur Warna caang. Hal ieu loba dipaké di kebon, pabrik, Resort, hotél, aula paméran, vacationland, arsitéktur kuno jeung villa modern.
800 aluminium hateup kotak roll mesin ngabentuk utamana ngajual ka Indonesia. Aranjeunna resep hateup kotak aluminium produk roofing lambar keur imah roofing.
Umum 800 aluminium hateup kotak saméméh roll coil nyaeta 914mm, pamakéan bahan prepainted galvanized bahan baja PPGI. Sarta sanggeus roll ngabentuk umum lebar nya 800mm.
The lengkep 800 aluminium hateup kotak roll ngabentuk garis mesin ngawengku decoiler, roll ngabentuk mesin, sistem kontrol komputer, puncher online tur ngajalankeun kaluar méja.
Leuwih rinci mesin mangga tingal website urang
Ngaropéa nyaeta wilujeng sumping, upami anjeun teu manggihan produk kedah anjeun dina ramatloka urang, mangga némbongkeun kuring kedah anjeun teken, didieu urang ngarancang tim baris disscuss sareng masihan anjeun salah reply wareg.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg