Romanian  depozit 800 placi de aluminiu de placi de placi de placi de fabricație producător de mașini INDONESIA
800 placă de tigla din aluminiu are un aspect frumos și o culoare strălucitoare. Este utilizat pe scară largă în grădină, fabrică, stațiune, hotel, sala de expoziții, zonă de vacanță, arhitecturi antice și vile moderne.
800 de aluminiu placi de acoperis de tigla din aluminiu, care se vând în principal în Indonezia Îi plac produsele din tablă de acoperiș din aluminiu pentru acoperișuri.
Placa comună de 800 de placi de aluminiu înainte de a rula bobina este de 914 mm, materiale de material PPGI din oțel zincat preamestecat din oțel. După rulare, formarea lățimii comune este de 800 mm.
Plăcuța completă din aluminiu de 800 de placi de tigla din aluminiu formând linia mașinii include decoiler, mașină de formare a rolelor, sistem de control al computerului, puncher online și alerga afară.
MAI MULTE DETALII PENTRU MAȘINI VA RUGĂM SITE-UL LA SITE-URILE NOASTRE
Personalizat este binevenit, dacă nu găsiți produsele dvs. de care aveți nevoie pe site-ul nostru, vă rog să-mi arătați desenul de care aveți nevoie, aici proiectăm echipa care va dezvălui și vă va da un răspuns satisfăcător.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg