Bosnian  Kanada je koristila proizvođača strojeva za izradu valjaka za šarene čelične pločeAluminijski zidni i krovni paneli imaju lijep izgled i svijetle boje. Široko se koristi u bašti, tvornici, odmaralištu, hotelu, izložbenoj dvorani, ljetovalištu, drevnoj arhitekturi i modernoj vili.
Aluminijski zidni i krovni limovi proizvode se širom sveta kao Guiena, Pakistan, Indija, Tusnia, Gruzija itd. Oni vole aluminijumske zidne i krovne ploče za krovove kuća.
Zajednički aluminijski zid i krovna ploča prije kotrljanja zavojnice je 1000mm, materijal upotrijebljen od pocinčanog pocinčanog čelika PPGI materijala. I nakon valjanja, širina je zajednička 840mm.
Kompletna linija strojeva za oblikovanje valjaka za aluminijske zidove i krovne ploče uključuje dekoiler, stroj za oblikovanje valjaka, sistem kontrole računala, bušač na mreži i tablicu za izvođenje.
VIŠE DETALJI MAŠINE MOLIMO VAS NAŠE WEB STRANICE
Prilagođeno je dobrodošao, ako ne nađete svoje potrebe proizvoda na našoj web stranici, molimo Vas da mi pokažete svoju potrebu crtanje, ovdje mi dizajnerski tim će disscuss i dati vam jedan zadovoljan odgovor.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg