Bulgarian  Канада използва производител на машини за валцуване на цветни стоманени плочиАлуминиевият панел за стени и покрив има красив външен вид и ярък цвят. Широко се използва в градината, фабриката, курорта, хотела, изложбената зала, ваканционните къщи, древните архитектури и модерната вила.
Алуминиева стена и покрив панел лист ролка формиране машина продават по целия свят като Guiena, Пакистан, Индия, Tusnia, Грузия и т.н. Те като алуминиева стена и покрив панел лист за покриви къща.
Общи алуминиеви стени и панел на покрива преди да навият намотката е 1000 mm, материалът се използва предварително подготвен галванизиран материал PPGI. И след валцоване, широчината е обща 840mm.
Пълната алуминиева линия за стенни и покривни панели, включваща машина за пресоване, включва машина за декодиране, машина за валцуване, компютърна система за управление, онлайн и изчерпване на масата.
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАШИНАТА МОЛЯ, ПОСЕТЕТЕ ВАШИЯ САЙТ
Индивидуално е добре дошъл, ако не намерите вашите нужди продукти в нашия уебсайт, моля да ми покажете вашата нужда от рисуване, тук ние дизайн екип ще disscuss и ще ви даде един доволен отговор.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg