Catalan  El Canadà va utilitzar un fabricant de màquines de conformat de rotlles de xapa d'acerLa fulla de panells d'alumini i de sostre té un aspecte bonic i un color brillant. S'utilitza àmpliament en jardí, fàbrica, resort, hotel, sala d'exposicions, cases de vacances, antigues arquitectures i vil·les modernes.
La màquina de laminació de fulls de panells d'alumini i de sostre de fusta es ven a tot el món com Guiena, Pakistan, Índia, Tusnia, Geòrgia, etc.
El full d'alumini comú de paret i sostre de teulada abans de rodar la bobina és de 1000 mm, el material utilitza material de PPGI d'acer galvanitzat pre-pintat. I després de formar el rotllo, l’amplada comuna és de 840 mm.
La línia completa d’alumini de laminat de paret i sostre de panells de coberta inclou decoiler, laminadora, sistema de control d’ordinador, perforador en línia i taula de funcionament.
DETALLS MÉS DE LA MÀQUINA, SI US PLAU, VEURE A LA NOSTRA PÀGINA WEB
Personalitzat és benvingut, si no trobeu els vostres productes de necessitat al nostre lloc web, mostreu-me el vostre dibuix que necessiteu, aquí dissenyem l’equip que us donarà una resposta satisfeta.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg