Croatian  Kanada je koristila šarene strojeve za izradu valjakaAluminijski zidni i krovni paneli imaju lijep izgled i svijetle boje. To je naširoko koristi u vrtu, tvornici, odmaralište, hotel, izložbeni prostor, vacationland, drevne arhitekture i moderne vile.
Aluminijske zidne i krovne ploče valjak za oblikovanje valjaka prodaju se širom svijeta poput Guiene, Pakistana, Indije, Tusnije, Gruzije itd. Oni vole aluminijske zidne i krovne ploče za krovove kuća.
Zajednički aluminijski zid i krovna ploča prije kotrljanja zavojnice je 1000mm, materijal upotrijebljen od pocinčanog pocinčanog čelika PPGI materijala. I nakon valjanja, širina je zajednička 840mm.
Kompletna linija aluminijskih zidnih i krovnih ploča za oblikovanje valjaka uključuje dekoder, stroj za oblikovanje valjaka, računalni kontrolni sustav, bušač na mreži i trčanje van tablice.
VIŠE DETALJI STROJEVA MOLIMO VAS ODGOVARAJTE NA NAŠU WEB STRANICU
Prilagođeno je dobrodošao, ako ne nađete svoje proizvode na našim web stranicama, molimo Vas da mi pokažete svoju potrebu crtanja, ovdje dizajnerski tim će disscuss i dati vam jedan zadovoljan odgovor.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg