Dutch  Canada gebruikte de kleurrijke fabrikant van de de vormmachine van het staalplaatbroodjeAluminium wand- en dakpaneelplaat heeft een mooie uitstraling en een felle kleur. Het wordt wijd gebruikt in tuin, fabriek, toevlucht, hotel, tentoonstellingszaal, vacationland, oude architecturen en moderne villa.
Aluminium wand- en dakpaneel vel rolvormmachine verkopen over de hele wereld zoals Guiena, Pakistan, India, Tusnia, Georgia etc. Ze houden van de aluminium wand en dakpaneelplaat voor dakbedekking.
Algemeen Aluminium wand- en dakpaneelplaat vóór rol de spoel is 1000 mm, materiaalgebruik voorgelakt gegalvaniseerd staal PPGI-materiaal. En na het vormen van de rol is de breedte meestal 840 mm.
De complete aluminium wand- en dakplaat rolvormen machine lijn omvat decoiler, rolvormmachine, computer controlesysteem, puncher online en opraken tafel.
MEER DETAILS VAN DE MACHINE GELIEVE TE NOEMEN OP ONZE WEBSITE
Aangepast is welkom, als u niet vinden uw behoefte producten in onze website, laat me uw behoefte tekening, hier we ontwerp team zal disscuss en u een tevreden antwoord.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg