Finnish  Kanada käytti värillistä teräslevyvalssauskoneiden valmistajaaAlumiiniseinällä ja kattopaneelilla on kaunis ulkonäkö ja kirkas väri. Sitä käytetään laajalti puutarhassa, tehtaalla, lomakeskuksessa, hotellissa, näyttelyhalli, lomakohde, muinaisarkkitehtuuri ja moderni huvila.
Alumiiniseinän ja kattopaneelin levyvalssauskoneet myyvät kaikkialla maailmassa, kuten Guienassa, Pakistanissa, Intiassa, Tusniassa, Georgiassa jne. He pitävät alumiiniseinän ja katon paneelilevyn talon katolle.
Yhteinen alumiiniseinä- ja kattopaneelilevy ennen rullan kiertämistä on 1000 mm, materiaali käyttää valmiiksi maalattua sinkitystä teräs PPGI-materiaalia. Rullan muodostamisen jälkeen leveys on 840 mm.
Täydellinen alumiiniseinän ja kattopaneelin levyvalssauskoneen linja sisältää decoilerin, rullanmuodostuskoneen, tietokoneohjauksen, lävistimen verkossa ja loppumassa taulukon.
LISÄTIETOJA LISÄTIETOJA SIVULLA
Räätälöity on tervetullutta, jos et löydä tarpeitasi tuotteistamme verkkosivuillamme, näytä minulle tarvitsemasi piirustus, täällä suunnittelemme tiimin purkautumista ja annamme sinulle yhden tyytyväisen vastauksen.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg