Indonesian Javanese  Kanada migunakake pabrik mesin bubut sing digawé rol



Tembok aluminium lan lembaran panel bageyan katon apik lan werna cerah. Utamane digunakake ing taman, pabrik, resort, hotel, pameran, vacationland, arsitektur kuna lan vila modern.
Tembok aluminium lan kaca panel gulungan panel kaca ngedol ing saindhenging donya kayata Guiena, Pakistan, India, Tusnia, Georgia, lan liya-liyane. Kaya tembok aluminium lan lembaran panel atap kanggo roofing omah.
Dinding Aluminium umum lan lembaran panel lembaran sadurunge muter koil punika 1000mm, materi digunakake prepainted baja galvanis PPGI materi. Lan sawise muter mbentuk jembar sing umum yaiku 840mm.
Tembok aluminium sing komprehensif lan lembaran panel layar kaca mbentuk kalebu mesin decoiler, mesin gawe roll, sistem kontrol komputer, online puncher lan kehabisan tabel.
LAYANAN MESIN LAN MUDAH KANGGO SITUS KAMI
Customized welcome, yen sampeyan ora nemokake produk sing dibutuhake ing situs web kita, monggo tampilna teken sing perlu, kene disain tim bakal disscuss lan menehi jawaban sing puas.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg