Indonesian Sunda  Kanada dipaké plat baja roll warni ngabentuk produsén mesin



témbok aluminium sarta lambar panel hateup boga penampilan geulis tur Warna caang. Hal ieu loba dipaké di kebon, pabrik, Resort, hotél, aula paméran, vacationland, arsitéktur kuno jeung villa modern.
témbok aluminium sarta panel hateup lambar roll ngabentuk mesin ngajual sagala sakuliah dunya kawas Guiena, Pakistan, India, Tusnia, Jorjia jsb Aranjeunna resep tembok aluminium sarta hateupna panel lambar keur imah roofing.
témbok umum Aluminium na hateup panel lambar saméméh roll coil nyaeta 1000mm, pamakéan bahan prepainted galvanized bahan baja PPGI. Sarta sanggeus roll ngabentuk umum lebar nya 840mm.
The lengkep témbok Aluminium jeung panel hateup lambar roll ngabentuk garis mesin ngawengku decoiler, roll ngabentuk mesin, sistem kontrol komputer, puncher online tur ngajalankeun kaluar méja.
Leuwih rinci mesin mangga tingal website urang
Ngaropéa nyaeta wilujeng sumping, upami anjeun teu manggihan produk kedah anjeun dina ramatloka urang, mangga némbongkeun kuring kedah anjeun teken, didieu urang ngarancang tim baris disscuss sareng masihan anjeun salah reply wareg.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg