Malay  Kanada menggunakan pengeluar mesin roll membentuk keluli berwarna-warniLembaran aluminium dan lembaran panel bumbung mempunyai rupa yang cantik dan warna terang. Ia digunakan secara meluas dalam taman, kilang, resort, hotel, dewan pameran, tempat percutian, seni bina purba dan vila moden.
Dinding aluminium dan panel bumbung roll membentuk mesin menjual seluruh dunia seperti Guiena, Pakistan, India, Tusnia, Georgia dan lain-lain. Mereka seperti dinding aluminium dan lembaran panel bumbung untuk bumbung rumah.
Lembaran aluminium biasa dan lembaran panel bumbung sebelum menggulung gegelung adalah 1000mm, menggunakan bahan prepainted keluli tergalvani bahan PPGI. Dan selepas roll membentuk lebar biasa adalah 840mm.
Dinding Aluminium yang lengkap dan lembaran panel bumbung membentuk barisan mesin termasuk decoiler, roll membentuk mesin, sistem kawalan komputer, puncher dalam talian dan kehabisan jadual.
MAKLUMAT LANJUT LEBIH LANJUT SILA TAMBAHKAN KAMI LAMAN WEB KAMI
Disesuaikan adalah dialu-alukan, jika anda tidak menemui produk-produk keperluan anda di laman web kami, sila tunjukan lukisan keperluan kami, di sini kami merancang pasukan akan dibongkar dan memberi anda satu balasan yang memuaskan.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg