Romanian  Canada a folosit o placă colorată din oțel, formând un producător de mașiniPanoul de perete din aluminiu și panoul de acoperiș au un aspect frumos și o culoare strălucitoare. Este utilizat pe scară largă în grădină, fabrică, stațiune, hotel, sala de expoziții, zonă de vacanță, arhitecturi antice și vile moderne.
Aluminiu de perete și placă de acoperis panoul de formare mașină vinde în întreaga lume cum ar fi Guiena, Pakistan, India, Tusnia, Georgia, etc Ei le place peretelui din aluminiu și plafon panoul de acoperiș pentru acoperișul casei.
Panourile de perete și de acoperiș din aluminiu obișnuite, înainte de a rula bobina, sunt de 1000 mm, materialul PPGI din oțel galvanizat din oțel preamestecat. După rulare, lățimea comună este de 840 mm.
Panoul complet de perete din aluminiu și panoul de acoperiș, care formează linia de mașini, include decoiler, mașină de formare a rolelor, sistem de control al calculatorului, puncher online și alerga afară.
MAI MULTE DETALII PENTRU MAȘINI VA RUGĂM SITE-UL LA SITE-URILE NOASTRE
Personalizat este binevenit, dacă nu găsiți produsele dvs. de care aveți nevoie pe site-ul nostru, vă rog să-mi arătați desenul de care aveți nevoie, aici proiectăm echipa care va dezvălui și vă va da un răspuns satisfăcător.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg