Serbian  Канада је користила произвођач машина за обликовање ваљка од шарених челичних плочаАлуминијумски зидни и кровни панели имају лепи изглед и светлу боју. Широко се користи у башти, фабрици, одмаралишту, хотелу, изложбеној хали, летовалишту, древној архитектури и модерној вили.
Алуминијумски зидни и кровни лимови производе се широм света као што су Гуиена, Пакистан, Индија, Тусниа, Грузија итд. Они воле алуминијумске зидне и кровне плоче за кровове кућа.
Заједнички алуминијумски зидни и кровни лим пре него што је завојница 1000 мм, материјал користи препанит галванизовани челик ППГИ материјала. И након ваљања, ширина је заједничка 840мм.
Комплетна линија машина за обликовање ваљака за алуминијумске зидне и кровне плоче обухвата децоилер, машину за формирање ролне, систем контроле рачунара, пунцхер онлине и трчање ван табеле.
ВИШЕ ДЕТАЉА МАШИНЕ МОЛИМО ВАС НАШЕ ВЕБ СТРАНИЦУ
Прилагођено је добродошао, ако не нађете своје производе на нашем сајту, молим вас покажите ми вашу потребу за цртањем, овде дизајнерски тим ће диссцусс и дати вам један задовољан одговор.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg