Slovenian  Kanada je uporabila barvne proizvajalce strojev za oblikovanje valjanih jeklenih ploščAluminijasta stenska in strešna plošča ima lep videz in svetle barve. To se pogosto uporablja na vrtu, tovarni, resort, hotel, razstavne dvorane, vacationland, starodavne arhitekture in moderne vile.
Aluminijaste stene in strešne plošče roll roll oblikovanje stroj prodajajo po vsem svetu, kot so Guiena, Pakistan, Indija, Tusnia, Gruzija itd Všeč so aluminijaste stene in strešne plošče stanja za hišo Ostrešje.
Skupna aluminijasta stenska in strešna plošča pred zvitkom tuljave je 1000mm, material uporabimo predpozarijano pocinkano jeklo PPGI materiala. Po valjenju je širina skupna 840mm.
Celotna linija aluminijastih stenskih in strešnih plošče za oblikovanje valja vključuje linijo za razkladanje, stroj za oblikovanje valja, računalniški kontrolni sistem, luknjač na spletu in zmanjkalo tabele.
VEČ MAŠINSKIH PODATKOV VSEBITE SE NA NAŠI SPLETNI STRANI
Prilagojene je dobrodošla, če ne boste našli svoje izdelke potrebujejo na naši spletni strani, prosim pokaži mi vaše potrebe risanje, tukaj smo oblikovalska ekipa bo disscuss in vam en zadovoljni odgovor.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg