Indonesian Sunda  Alus kualitas furring U bentukna nyieun produsén mesin





U lagu roll ngabentuk mesin panas ngajual ka loba nagara, unggal nagara kedah eta.
U lagu roll mesin ngabentuk utamana dipaké pikeun siling na témbok, produk Angle jeung produk omega, saluran utama, furring channel sarta T bar babarengan, handap dewan pamakéan gips, sarta drywall screw gabungan sangkan pigura siling.
U ketebalan produk lagu nyaéta 0.5mm, bahan waja galvanized. Ieu produk sudut leutik. sagala ukuran bisa ngaropea.
The roll lengkep ngabentuk garis mesin ngawengku decoiler, roll ngabentuk mesin, sistem kontrol komputer tur ngajalankeun kaluar méja.
Leuwih rinci mesin mangga tingal website urang
Ngaropéa nyaeta wilujeng sumping, upami anjeun teu manggihan produk kedah anjeun dina ramatloka urang, mangga némbongkeun kuring kedah anjeun teken, didieu urang ngarancang tim baris disscuss sareng masihan anjeun salah reply wareg.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg