Indonesian Javanese  Secara otomatis furring T bar T grid utama T Cross T roll forming machine price




T bar T main utama T Cross T roll forming machine hot sell to many countries, each country need it.
T Bar T main utama mesin pancing T Cross T utamané digunakake kanggo langit-langit, Produk sudhut karo produk omega, saluran utama, saluran furring lan T bar bebarengan, ing ngisor iki nggunakake papan gypsum, lan screw drywall gabungan kanggo nggawe bingkai langit-langit.
Umum T bar T grid utama T Cross T product thickness yaiku 0,3 mm, material baja galvanis. Iku produk sudut cilik. kabeh ukuran bisa ngatur.
Rolling machine mesin lengkap kalebu decoiler, roll forming machine, sistem kontrol komputer lan tabel sing metu.
LAYANAN MESIN LAN MUDAH KANGGO SITUS KAMI
Customized welcome, yen sampeyan ora nemokake produk sing dibutuhake ing situs web kita, monggo tampilna teken sing perlu, kene disain tim bakal disscuss lan menehi jawaban sing puas.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg