Indonesian Javanese  Paling murah 310 corrugation color coated wall sheet wall panel forming machine manufacturer




lembaran roofing dilapisi warna beralun nduweni tampilan sing apik lan warna sing cerah. Utamane digunakake ing taman, pabrik, resort, hotel, pameran, vacationland, arsitektur kuna lan vila modern.
mesin gulungan roofing rolling dilapisi gulungan bertukar utamané jual menyang akeh negara. Padha kaya lembaran roofing dilapisi werna sing beralur kanggo roofing omah.
Lembaran roofing ditutupi lembaran umum umum sadurunge muter koil punika 1250mm, materi nggunakake materi PPGI baja galvanized prepainted.
Werna gulungan sing diisi kanthi werna sing lengket, sing digawe decoiler, roll forming machine, sistem kontrol komputer lan meja sing metu.
LAYANAN MESIN LAN MUDAH KANGGO SITUS KAMI
Customized welcome, yen sampeyan ora nemokake produk sing dibutuhake ing situs web kita, monggo tampilna teken sing perlu, kene disain tim bakal disscuss lan menehi jawaban sing puas.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg