Indonesian Sunda  Cheapest ngabentuk 310 warna corrugation panel témbok coated lambar témbok produsén mesin




Warna corrugated coated roofing lambar boga penampilan geulis tur Warna caang. Hal ieu loba dipaké di kebon, pabrik, Resort, hotél, aula paméran, vacationland, arsitéktur kuno jeung villa modern.
Warna corrugated coated roofing lambar roll mesin ngabentuk ngajual utamana ngajual ka loba nagara. Aranjeunna jiga corrugated warna coated roofing lambar keur imah roofing.
Umum corrugated warna coated roofing lambar saméméh roll coil nyaeta 1250mm, pamakéan bahan prepainted galvanized bahan baja PPGI.
The lengkep warna corrugated coated roofing lambar roll ngabentuk garis mesin ngawengku decoiler, roll ngabentuk mesin, sistem kontrol komputer tur ngajalankeun kaluar méja.
Leuwih rinci mesin mangga tingal website urang
Ngaropéa nyaeta wilujeng sumping, upami anjeun teu manggihan produk kedah anjeun dina ramatloka urang, mangga némbongkeun kuring kedah anjeun teken, didieu urang ngarancang tim baris disscuss sareng masihan anjeun salah reply wareg.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg