Romanian  Cele mai ieftine 310 culori de perete acoperite cu pereți de perete care formează un producător de mașini
ondulat strat de acoperire de acoperire de culoare are aspectul frumos și culoarea strălucitoare. Este utilizat pe scară largă în grădină, fabrică, stațiune, hotel, sala de expoziții, zonă de vacanță, arhitecturi antice și vile moderne.
ondulat strat de acoperire de acoperis de acoperire foaie de foaie care formează mașină vinde în principal vinde în multe țări. Acestea le plac acoperișurilor acoperite cu culori ondulate pentru acoperirea casei.
Linia de acoperire cu acoperiș colorat acoperită înaintea rulării bobinei este de 1250 mm, material PPGI din oțel zincat preamestecat din material.
Linia complet acoperită cu folie ondulată acoperită cu foi de acoperire, care formează linia mașinii, include decoiler, mașină de formare prin rolă, sistem de control al calculatorului și tabelul de rulare.
MAI MULTE DETALII PENTRU MAȘINI VA RUGĂM SITE-UL LA SITE-URILE NOASTRE
Personalizat este binevenit, dacă nu găsiți produsele dvs. de care aveți nevoie pe site-ul nostru, vă rog să-mi arătați desenul de care aveți nevoie, aici proiectăm echipa care va dezvălui și vă va da un răspuns satisfăcător.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg