Indonesian Javanese  Libanon migunakake manufaktur mesin rolling banyu kualitas banyu





Produk gumpalan banyu katon apik lan wujud sing beda. Utamane digunakake ing taman, pabrik, resort, hotel, pameran, vacationland, arsitektur kuna lan vila modern.
Mesin gulung tebu ngasilake mesin utamané ngedol kanggo akeh negara.
Produk umum longkangan banyu nggunakake bahan galvanis baja GI.
Gulung muatan produk lengkap ing baris mesin kalebu decoiler, roll forming machine, sistem kontrol komputer, mesin pemotong hidrolik lan tabel sing metu.
LAYANAN MESIN LAN MUDAH KANGGO SITUS KAMI
Customized welcome, yen sampeyan ora nemokake produk sing dibutuhake ing situs web kita, monggo tampilna teken sing perlu, kene disain tim bakal disscuss lan menehi jawaban sing puas.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg