Indonesian Sunda  Libanon dipaké talang cai produsén mesin rolling kualitas luhur





produk talang cai boga penampilan geulis jeung wangun béda. Hal ieu loba dipaké di kebon, pabrik, Resort, hotél, aula paméran, vacationland, arsitéktur kuno jeung villa modern.
talang cai produk roll ngabentuk mesin ngajual utamana ngajual ka loba nagara.
Cai umum pamakéan produk talang galvanized bahan baja GI.
The roll produk talang Cai lengkep ngabentuk garis mesin ngawengku decoiler, roll ngabentuk mesin, sistem kontrol komputer, cutter hidrolik tur ngajalankeun kaluar méja.
Leuwih rinci mesin mangga tingal website urang
Ngaropéa nyaeta wilujeng sumping, upami anjeun teu manggihan produk kedah anjeun dina ramatloka urang, mangga némbongkeun kuring kedah anjeun teken, didieu urang ngarancang tim baris disscuss sareng masihan anjeun salah reply wareg.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg