Catalan  Panells de sostres de cobertes de cobertura de qualitat de bona qualitat per al preu de la màquinalàmina de teulades revestides de color corrugat té un aspecte bonic i un color brillant. S'utilitza àmpliament en jardí, fàbrica, resort, hotel, sala d'exposicions, cases de vacances, antigues arquitectures i vil·les modernes.
corrugat de revestiment de cobertes de color revestit de fulla de fulla que ven principalment a molts països. Els agrada el sostre de teulades revestit de color corrugat per a sostres de cases.
La fulla de cobertes recobertes de color corrugat comú abans de rodar la bobina és de 1250 mm, el material utilitza material d'acer galvanitzat pre-pintat PPGI.
La línia completa de laminadora de làmines de cobertes recobertes de color ondulat complet inclou decoiler, màquina formadora de rotllos, sistema de control d’ordinador i taula d'execució.
DETALLS MÉS DE LA MÀQUINA, SI US PLAU, VEURE A LA NOSTRA PÀGINA WEB
Personalitzat és benvingut, si no trobeu els vostres productes de necessitat al nostre lloc web, mostreu-me el vostre dibuix que necessiteu, aquí dissenyem l’equip que us donarà una resposta satisfeta.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg