Indonesian Javanese  kualitas 1200mm jembaré 1,5mmmm panel ketebalan panel logam kanthi dawa nggawe mesin china




Potongan baja baja otomatis kanggo garis mesin ngethok lembaran kanthi nggunakake bisnis sheet sheet. Dheweke bisa ngethok lembaran metel apa wae sing dibutuhake.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg