Indonesian Sunda  kualitasna alus 1200mm lebar 1,5mm ketebalan panémbalan logam témbok panjangna ngajantenkeun mesin china




Potongan baja baja otomatis sapotong lambar mesin motong lambaran nganggo di lambaran borongan. Aranjeunna tiasa motong panjang panjang lambaran metel ku naon anu diperyogikeun.

HEBEI YUFA TILE PRESS EQUIPMENT CO.,LTD.

web: http://www.rollingformingmachine.com

Contact: Jooker

Tel/whatsapp/wechat: +8615716887988

Email: Jooker@yufamachinery.com

Add: NO.104 NATIONAL HIGHWAY BOTOU CITY,HEBEI PR. CHINA

地图.jpg地图-文字.jpg

MAIN PRODUCTS (2).jpg

文字介绍.jpg

4 factories.jpg